Green Blood


 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Bleach

In jos 
AutorMesaj
Strawberry Delight!
Admin
avatar

Mesaje : 1746
Puncte : 5236
Data de inscriere : 14/10/2009
Varsta : 23
Localizare : dark side. we have hentai :]

MesajSubiect: Bleach   2/23/2010, 09:55

Bleach ( ブリーチ Burīchi?, romanizat BLEACH în Japonia) este o serie manga şi anime realizată de Tite Kubo, mangaka al Zombie Powder. Bleach este serializată în antologia manga japoneză Weekly Shōnen Jump din August 2001, iar în dublicatul său american Shonen Jump din Noiembrie 2007. Seria manga a primit premiul Shogakukan Manga pentru categoria shōnen în 2005, iar seria anime a fost nominalizată de numeroase ori la premiile American Anime Awards.
Bleach urmăreşte viaţa lui Ichigo Kurosaki, un elev de liceu de 15 ani cu abilitatea de a vedea fantome şi un shinigami (în traducere directă ,,zeu al morţii”) cu numele de Rukia Kuchiki. Primele părţi ale poveştii se desfăşoară în jurul acestor personaje. Odată cu desfăşurarea evenimentelor, povestea începe să ne dezvăluie mai mult din lumea zeilor morţii.
Seria manga a fost adaptată într-un serial animat de televiziune, două OVA, trei filme de animaţie de lung metraj, un musical rock, numeroase jocuri video, şi un set de cărţi de joc de colecţie. Volumele compilate de manga s-au vândut într-un număr de 40 milioane de copii în Japonia, şi au ajuns în topul de vânzări de manga din Statele Unite. Adaptarea anime a primit clasificări similare, precum locul 7 în topul celor mai populare anime în Japonia în 2006, şi în top zece anime din America din 2006 până în 2008.
Cuprins [ascunde]
1 Subiectul
2 Personajele din Bleach
2.1 Personaje principale
2.2 Tipuri de personaje
3 Locul desfăşurării poveştii
4 Producţie
5 Media
5.1 Manga
5.2 Anime
5.3 Filme
5.4 Coloana Sonoră
5.5 Muzical
6 Recepţie
7 Referinţe
8 Legături externe
[modifică]Subiectul
Atenţie: urmează detalii despre naraţiune şi/sau deznodământ.
Povestea începe cu apariţia subită a Rukia Kuchiki în camera lui Ichigo Kurosaki. Ea este surprinsă de abiltatea sa de o vedea, dar conversaţia ce rezultă este întreruptă de apariţia unui hollow, un spirit malefic. După ce Rukia este grav rănită încercând să-l protejeze pe Ichigo, ea intenţionează să-i transfere jumătate din puterile ei lui Ichigo, sperând să îi dea oportunitatea să înfrunte hollows pe picior de egalitate. Ichigo absoarbe neintenţionat aproximativ toată puterea ei, ceea ce îi permite să învingă hollow cu uşurinţă.
Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea teoretizează că puterea spirituală a lui Ichigo a dus la absorbţia aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare naufragiată în lumea reală. Rukia şi-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când îşi va recăpăta abilităţile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de shinigami, luptând cu hollows şi ghidând suflete rătăcite înapoi în Soul Society.
[modifică]Personajele din Bleach

[modifică]Personaje principale
Pentru detalii, vezi: Lista personajelor din Bleach.
Ichigo Kurosaki (黒崎 一護 Kurosaki Ichigo?) Dublaj voce: Masakazu Morita (japoneză), Johnny Yong Bosch (engleză)
Protagonistul din Bleach, Ichigo, un elev de liceu cu părul portocaliu devine un shinigami temporar după ce absoarbe forţat de împrejurări puterile lui Rukia Kuchiki. Natura lui cinică îl face ca la început să îi displacă noua datorie, dar cu trecerea timpului acesta o acceptă, iar cînd puterile sale temporare dispar, îşi riscă viaţa pentru a deveni un shinigami deplin. Acesta îşi doreşte puteri cît mai mari pentru a fi în stare să protejeze pe toţi cei dragi lui şi pentru a o salva pe Rukia de la moarte.
Rukia Kuchiki (朽木 ルキア Kuchiki Rukia?) Dublaj voce: Fumiko Orikasa (japoneză), Michelle Ruff (engleză)
Rukia Kuchiki este un shinigami trimisă în lumea oamenilor ca patrulă de exterminare a spiritelor malefice în oraşul natal a lui Ichigo. Deşi fizic arată ca o adolescentă, ea are de fapt peste 150 de ani. Rukia este forţată în timpul unei lupte să-şi transfere puterile lui Ichigo şi să trăiască o perioadă ca un om obişnuit. Se înscrie la liceul din oraş şi se mută în dulapul lui Ichigo, în timp ce îl învaţă cum să fie un shinigami-înlocuitor în locul ei.
Orihime Inoue (井上 織姫 Inoue Orihime?) Dublaj voce: Yuki Matsuoka (japoneză), Stephanie Sheh (engleză)
Orihime Inoue este o colegă veche de clasă a lui Ichigo, îndeaproape legată de el de o prietenă comună (Tatsuki Arisawa). Ea este practic orfană, de vreme ce ea şi fratele ei mai mare, Sora, au fugit din casa în care erau abuzaţi de la o vârstă fragedă, iar mai târziu şi acesta a murit. Deşi iniţial lipsită de puteri spirituale, începe să şi le dezvolte pe timpul petrecut pe lângă Ichigo în noua sa formă, ulterior posedând una din cele mai puternice abilităţi de vindecare, fiind capabilă de a readuce corpul la starea precedentă de sănătate, oricât de grave ar fi rănile. Are nişte zâne care îi îndeplinesc dorinţele.
Yasutora "Chad" Sado (茶渡 泰虎 Sado Yasutora?) Dublaj voce: Hiroki Yasumoto (japoneză), Jamieson Price (engleză)
Yasutora Sado, cunoscut mai bine drept Chad, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ichigo. Deşi este cunoscut pentru statura sa impozantă este foarte blând, refuzând a se lupte decât pentru binele altora. Nu poate percepe fantomele la început, dar acest lucru se schimbă când observă un grup de copii find atacaţi de un hollow. Descoperă că posedă o putere unică ce îi acoperă unul dintre braţe, crescându-i puterea şi permiţându-i să distrugă hollows. Mai tîrziu manifestă şi puterea de a trage cu energie din braţul acoperit cu armură.
Uryū Ishida (石田 雨竜 Ishida Uryū?) Dublaj voce: Noriaki Sugiyama (japoneză), Derek Stephen Prince (engleză)
Deşi la prima vedere nu pare decât un coleg de clasă silitor, dar solitar, Uryū Ishida este defapt un Quincy, descendent al unei clan de arcaşi cu abilităţi de a vâna hollows. Poartă o ură pentru toţi shinigami, inclusiv Ichigo, dar după un timp ajunge să-l vadă pe Ichigo diferit, în cele din urmă ajungând să-l considere aliat şi prieten.
[modifică]Tipuri de personaje
Oameni: Oamenii din Bleach sunt asemeni rezidenţilor moderni ai Japoniei, iar majoritatea lor nu pot vedea ori simţi spiritele fără corp în vreun fel. Spiritele pot totuşi ocupa corpuri umane artificiale numite gigai care îi fac vizibili şi oamenilor obişnuiţi. Unul din 50.000 de oameni poate fi medium, cu nivele diferite de a simţi spiritele din jurul lor, dar doar o treime din aceştia le pot vedea clar, şi doar cei mai puternici medii pot vorbi ori atinge fantomele.[1] Există persoane cu abilităţi înnăscute de a vedea, dar şi lupta cu spiritele, dar oamenii obişnuiţi pot obţine această putere doar prin prezenţa constantă în jurul unei surse mari de putere sprituală.[2]
Plusuri: Un spirit blând din Bleach este cunoscut drept plus. Un plus este sufletul unei persoane care a murit.[3] Un lanţ, denumit Chain of Fate (因果の鎖, inga no kusari?, Lanţ al Destinului), este ataşat de pieptul plusului şi îl leagă de o locaţie, un obiect sau o persoană de care sufletul s-a simţit apropiat în timpul vieţii.[4] Spiritul se poate mişca liber dacă lanţul a fost rupt, dar acest lucru face ca lanţul să înceapă a se coroda.[4] Normal un plus este trimis în Soul Society de către Shinigami printr-un ritual numit soul burial (魂葬, konsō?) înainte de corodarea semnificativă a lanţului. Dacă Chain of Fate este coradat complet înainte ca soul burial să fie executat, o gaură va apărea în pieptul sufletului unde lanţul a fost odată ancorat. Aceste spirite înnebunesc şi devin spirite malefice cunoscute ca hollows.[4] Dacă Lanţul Destinului (Chain of Destiny) este smuls în mod deliberat se poate ajunge la degradarea sufletului.[5]
Hollows: Hollows sunt principalii antagonişti din Bleach. Ei sunt spirite malefice ce trăiesc în Hueco Mundo dar călătoresc în lumea celor oamenilor pentru a se hrăni cu sufletele celor vii şi celor morţi. Ca şi Shinigami, hollows sunt facuţi din materie spirituală şi nu pot fi detectaţi de către oamenii normali. Procesul prin care un plus se transformă în hollow durează câteva luni(chiar mai mult), depinzând de lungimea Chain of Destiny (因果の鎖, inga no kusari?, Chain of Fate, Lanţ al Destinului), care iese din centrul pieptului acestuia. Când lanţul dispare cu totul, sufletul este transformat într-o formă unică, monstruoasă cu o vagă mască de schelet şi o mare gaură unde lanţul a fost odată conectat. Deşi majoritatea hollows pot fi învinşi de un shinigami de putere medie, sunt unii care îi întrec în putere şi pe cei mai puternici shinigami. Toţi hollows poartă o masca alba,[4] dar un grup mic de hollows le-au spart, devenind Arrancar. Spărgând maştile, aceşti hollows redobândesc raţiunea, obtinând uneori şi forma humanoidă, şi acces la puteri de shinigami.[6]
Shinigami: Shinigami, sau Soul Reapers după cum sunt denumiţi în limba Engleză, sunt psychopomps din Bleach. Ei sunt spirite cu puteri spirituale, recrutate dintre rezidenţi şi nobilimea din Soul Society. Ca toate spiritele, ei nu pot fi detectaţi de oameni normali.[3] Shinigami posedă cate un zanpakutō, sabii supernaturale care reprezintă o manifestaţie a puterii propietarului, cu care execută soul burials pe plusuri. Shinigami mai folosesc pe langă zanpakutō şi magicii cunoscute drept kidō pentru a lupta împotriva hollows.[3] Un group de Shinigami cunoscuţi drept Vizard au obţinut puteri de hollow, ajungând să posede măşti detaşabile şi anuminte abilităţi hollow.
Quincy: Quincy sunt un clan de oameni cu abilitatea de a percepe lumea spirituală care au luptat odată împotriva hollows, folosind arcuri din energie spirituală pentru a-i distruge.[7] Spre deosebire de Shinigami, Quincy absorb şi canalizează energia spirituală din împrejurimile lor pentru a lupta.[8] O diferenţă majoră faţă de Shinigami este că tehnica de lupta a Quincy distruge complet sufletul unui hollow,[7] acesta nemaiputând intra în Soul Society. Această metodă are tendinta de a zdruncina balanţa universului, deoarece atunci când sufletele sunt distruse, numarul de suflete care ajung sau pleacă din Soul Society nu poate rămâne egal.[9] Ca urmare a acestui lucru Shinigami au purtat o campanie de exterminare a Quincy cu 200 de ani înainte de povestea actuală.[10] Cel puţin doi Quincy încă mai există.
[modifică]Locul desfăşurării poveştii

Planurile existenţei din universul Bleach corespund în mare credinţei de viaţă şi viaţă după moarte, a sistemului religios uman. Oamenii vii din anime trăiesc într-o lume asemănătoare Japoniei moderne; sufeletele trăiesc într-un soi de Rai denumit Soul Society; sufeletele rele sînt trimise în Iad. Odată ajuns în Soul Society, spiritul este capabil să trăiască mai mult decît oamenii din lumea vie, mulţi îmbătrânind pe parcursul a mii de ani. Cei ce mor în Soul Society se reîncarnează în lumea oamenilor vii,[11] astfel obţinându-se un flux continuu ce asigură echilibrul.
Lumea Umană: Lumea oamenilor din Bleach este centrată în Japonia modernă; în special, într-o zona fictivă la vest de Tokyo numită Karakura Town.[12] În această lume, Ichigo frecventează şcoala şi se luptă cu hollows.
Soul Society: Lumea spiritelor este denumită Soul Society (尸魂界(ソウル・ソサエティ), Sōru Sosaeti?, Societatea Sufletelor) şi este constituită din 2 porţiuni: oraşul expansiv împrejmuit de un zid Seireitei (瀞霊廷, Court of Pure Souls?), unde traiesc shinigami şi nobilimea, şi zona celor opt districte rezidenţiale numita Rukongai (流魂街, Town of Wandering Spirits?).[13] Numărul districtului îi descrie condiţia, astfel că districtele cu un numar mai mic sunt mai pasnice.[14] Condiţiile de trai se aseamană cu cele din Japonia feudală. Un rege trăieşte într-un alt tărâm din Soul Society.[15] Sufletele din Soul Society se aseamănă celor ale oamenilor normali, dar îmbătrânesc într-un ritm extrem de încet, astfel încât persoane cu vârste de câteva secole sunt ceva comun. Copii se pot naşte la fel ca în lumea umană.
Hueco Mundo: Hueco Mundo (虚圏(ウェコムンド), Weko Mundo?) este o dimensiune între lumea oamenilor şi Soul Society. Aici locuiesc hollows atunci când nu vânează suflete, şi nu pot fi detectaţi atâta timp cât rămân în interior. Întrări în Hueco Mundo pot fi create prin sfâşierea ţesăturii interdimensionale dintre cele 2 lumi. La suprafaţă, Hueco Mundo este un tărâm deşertic, unde este mereu noapte. Puţină vegetaţie care poate fi văzută cu ochiul liber este defapt formată din cristale; şi deşi cerul are nori, nu se găseşte nicăieri apă. Puţini hollows locuiesc la suprafaţă.
Personajele din Bleach călătoresc dintr-o lume în alta prin mai multe mijloace. Shinigami deschid pasaje între lumi cu ajutorul zanpakutō-ului. Fluturi negri creaţi în timpul ritualulul de soul burial, denumiţi hell butterflies (地獄蝶, jigoku-chō?), fac aceste pasaje sigure. Sufletele umane trec dintr-un plan în altul numai prin naşterea în lumea umană sau prin ritualul de soul burial. Oameni vii pot folosi şi portaluri speciale pentru a se deplasa între lumi, dar acestea sunt periculoase. Deşi hollows sunt prezentaţi cu abilitatea de a se mişca între planuri deschizând rupturi în spaţiu, ei preferă de obicei să rămână în Hueco Mundo datorită riscului de a fi descoperiţi de către Soul Society în lumea umană.
[modifică]Producţie

Tite Kubo şi-a găsit inspiraţia pentru multe din numele săbiilor şi vrăjilor în literatura japoneză antică. Kubo povesteşte că a devenit interesat de limba spaniolă deoarece pentru el suna "încântătoare" şi "caldă"; Bleach având în componenţa sa multe cuvinte în limba spaniolă.[16]
Kubo povesteşte că îi place să creeze personaje care au o "aparenţă înşelătoare" (precum "băieţi buni cu feţe înspăimântătoare" şi "baieţi răi cu feţe blânde") deoarece Kubo a fost atras de oameni cu aceste "aparenţe contradictorii" şi că simte nevoia să "deseneze oameni astfel când lucrează".[16]
Într-un interviu, angajaţii United States Shonen Jump au declarat ca Bleach este "foarte cinematic" şi că angajaţii cred că Kubo s-a folosit de filme ca "modele" pentru povestea sa. Când a fost întrebat daca vreun film sau actor a fost exemplu pentru secvenţele de luptă, Kubo le-a răspuns interviatorilor că i-a plăcut filmul Snatch dar că nu l-a folosit ca model. Kubo a specificat că filmele care îi plac "trebuie să-l influenţeze" în "moduri variate".[17]
[modifică]Media

[modifică]Manga
Pentru detalii, vezi: Lista capitolelor din Bleach.
Seria este scrisă şi ilustrată de Tite Kubo şi este publicată în revista japoneză Weekly Shonen Jump. Capitolele individuale sunt colectate de Shueisha într-o serie de volume tankōbon, care mai conţin un poem al personajului înfăţişat pe copertă.[18] Primul volum a fost lansat pe 5 Ianuarie, 2002,[19] până la data de 3 Octombrie, 2008, treizeci şi cinci de volume fiind lansate.[20] Compania de distribuţie Viz Media este responsabilă de lansarea volumelor manga Bleach în engleză în Statele Unite. Viz publică capitole în revista Shonen Jump precum şi în format tankōbon; primul volum a fost lansat pe 1 Iunie, 2004,[21] volumul treizeci şi trei fiind lansat pe 3 Iunie, 2008.[22] În acelaşi timp numeroase grupuri de "scanlation" continuă să lanseze capitole neoficiale, traduse în engleză ale celor mai noi capitole.
[modifică]Anime
Pentru detalii, vezi: Lista episoadelor din Bleach.
Versiunea anime a Bleach este produsă de către Studiul Pierrot şi îl are ca director pe Noriyuki Abe. A fost difuzată pentru prima dată pe 5 Octombrie, 2004, pe TV Tokyo. Episoadele 1-167 au fost făcute şi difuzate în format 4:3, iar episoadele 168+ în format 16:9 wide screen.
Pe 15 Martie, 2006, VIZ Media a obţinut de la TV Tokyo Corporation şi Shueisha drepturile pentru difuzarea şi distribuirea produselor sub marca Bleach.[23] Ca urmare, Viz Media a semnat un contract pentru titrarea în limba engleză a serialului anime,[24] şi a licenţiat drepturilor de distribuire de produse sub marca Bleach mai multor companii diferite.[25]
În Romania postul Animax a început să difuzeze, primele 52 de episoade, din Ianuarie, 2008, subtritrate în limba română.[26]
[modifică]Filme
Bleach: Memories of Nobody (Memorii ale Nimănui) este un film de lung metraj care a fost lansat în cinema-urile din Japania pe 16 December 2006. Povestea are loc după terminarea evenimentelor din Soul Society, Ichigo aflându-se din nou în lumea oamenilor luptând înpotriva hollows. Intriga se desfăşoara în jurul activităţilor unui grup denumit "Dark Ones" (Cei Întunecaţi), care încearcă să distrugă lumea umană şi Soul Society. Evenimentele din film nu se potrivesc exact cu continuitatea intrigii canonice şi de aceeea toate personajele participante îşi pierd memoria celor întâmplate pentru a explica discrepanţele.
Bleach: The DiamondDust Rebellion a fost lansat în cinema-urile din Japania pe 22 December 2007. Îl are în centru atenţiei pe Tōshirō Hitsugaya, căpitanul celei de-a 10-a Divizie, care este condamnat la execuţie de către Soul Society după ce pierde un artefact numit "the King's Seal" (Sigiliul Regelui).[27]
Cel de-al treilea film, Bleach: Fade to Black, I Call Your Name, a fost lansat în Japonia pe 13 Decembrie, 2008. În film, membri ai Soul Society sunt loviţi de amnesia, care îi face să uite de Ichigo şi Rukia. Când Ichigo se duce în Soul Society pentru a investiga, descoperă că Rukia a uitat nu numai despre el, dar şi propia identitate.[28] Filmul a fost lansat pe DVD pe 30 Septembrie, 2009.[29]
Un al patrulea film Bleach a fost anunţat şi este planificat pentru o lansare în iarna lui 2010.[30]
[modifică]Coloana Sonoră
Opt cd-uri, produse de Shirō Sagisu, au fost lansate pentru seria anime şi filmele Bleach. Bleach Original Soundtrack 1 a fost lansat pe 18 Mai, 2005 şi conţine 25 de melodii inclusiv melodiile de început şi temele de final, cu duratele din timpul difuzării. A urmat Bleach Original Soundtrack 2 pe 2 August, 2006 cu alte 23 de melodii instrumentale. Pe 16 Decembrie, 2006, Bleach: Memories of Nobody Original Soundtrack a fost lansat, conţinând 35 de melodii din filmul anime Bleach: Memories of Nobody. A fost lansată şi coloana sonoră pentru Bleach: The DiamondDust Rebellion, cu 30 de melodii din film. Bleach: The Best conţine douâsprezece din melodiile de început şi temele de final din serie, în versiunile cu întreaga lungime a melodiilor.
Un set de opt cd-uri, The Bleach Beat Collections a fost lansat de pe 22 Iunie, 2005 până pe 5 Martie, 2008. Aceste albume conţin înregistrări ale actorilor japonezi care ne oferă o perspectivă unică asupra personalităţilor personajelor pe care le interpretează, dar şi asupra actorilor însăşi.
În Japonia a mai fost lansat şi un set de cd-uri sezoniere "Radio DJCD Bleach 'B' Station" , fiecare conţinând câte şase volume.
[modifică]Muzical
Un muzical rock cu titlul Rock Musical BLEACH, a fost produs de Studioul Pierrot în colaborare cu Nelke Planning, avândul ca director pe Takuya Hiramitsu, fiind adaptat după un scenariu al lui Naoshi Okumura. Muzica este compusă de către dramaturgul Shoichi Tama; muzica din spectacol fiind complet originală, nefiind luată din coloana sonoră a anime-ului. Spectacolul a fost pus în scenă în perioada 17 August - 28 August, 2005 la centrul Space Zero Tokyo din Shinjuku. Până astăzi, au fost puse în scenă cinci muzicale şi un Spectacol Bankai "În Direct". Alte două spectacole se aşteaptă a fi puse în scenă în primavara lui 2008.[31]
[modifică]Recepţie

Primul volum de manga a fost vândut în peste 1.25 milioane de copii în Japania, şi versiunea originală Japaneză de manga, ca un întreg, a fost vândută în peste 46 milioane de copii.[32] În 2005, Bleach a fost premiată cu prestigiosul premiu Shogakukan Manga la categoria shōnen.[33][34]
Într-un poll de pe internet din 2006 făcut de TV Asahi, Bleach s-a clasat pe locul 7 ca program anime favorit în Japonia.[35] În anul anterior, fusese clasat ca al 27-lea program favorit.[36]
Vânzările în America de Nord au fost ridicate, în Decembrie 2006 volumul 16 a fost clasat în top 10 al "nuvelelor grafice",[37] iar volumul 17 devenind cel mai bine vândut volum de manga pentru luna Februarie 2007.[38][39]
Versiunea în limba engleză a Bleach a fost nominalizată pentru premiile "best manga" şi "best theme" la American Anime Awards ediţia 2006, dar nu a câştigat la niciuna dintre categorii. A fost nominalizată din nou în 2007 pentru "best manga", "best actor", "best DVD package design" şi "best theme", dar a eşuat în a câştiga vre-un premiu.[40]
Anime News Network descrie seria ca "..un anime incredibil de distractiv, care vă va captiva şi va refuza să vă dea drumul. Pentru aventuri clasice cu o atitudine modernă, nu căutaţi mai departe de Bleach...".[41] MiniTokyo a lăudat seria ca fiind "foarte originală" iar prezentarea "..este foarte promiţătoare.."[42] Recenzorul Pop Culture Shock şi-a exprimat opinia despre serie. A declarat că povestea seriei "le dă pe altele deoparte" şi că personajele sunt "bine create, animate şi dublate", dar a adăugat mai târziu că unele scene "nu erau echilibrate" şi că unele personaje "ar fi putut fi dezvoltate mai mult". Totuşi, el a acordat seriei un grad de "A" pentru Volumul 1, şi apoi "A-" pentru Volumele 2-6.[43][44]


Sursa: Wikipedia

_________________
*Best Prose Author*Chiar daca prin artă nu-ţi poţi câştiga traiul, arta face ca viaţa să merite trăită. Transformă foamea în trăire. Transformă griji, necazuri, o viaţă altfel pustie în ceva demn de trăit. Dă viaţă vieţii.
JOHN SLOAN
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://green-blood.forumz.ro
literarry isane
Moddie fan-fic
avatar

Mesaje : 340
Puncte : 3613
Data de inscriere : 23/02/2010
Varsta : 25
Localizare : intr-un nor de fum..

MesajSubiect: Re: Bleach   6/28/2010, 02:58

Hello,Miss!

Recunosc ca din tot animeul,care are doua sezoane sau cate o avea,n-am vazut decat cateva episoade,pe animax si alea cand am apucat.Dar imi place si l-as vedea pe tot;problema e ca n-am timp,momentan.

N-o sa ma leg de poveste caci nu stiu decat foarte putine,fata de enormul articol pus de tine(erau sa-mi cada ochii cand am vazut cat e:)) ).Dar pot sa spun ca pare un anime foarte interesant si cu schimbari de situatie,are si actiune,desigur,

Cand imi voi face timp promit sa ma uit,m-ai facut prea curioasa zilele astea:)).

P.s.felicitari pentru idee!

_________________
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Strawberry Delight!
Admin
avatar

Mesaje : 1746
Puncte : 5236
Data de inscriere : 14/10/2009
Varsta : 23
Localizare : dark side. we have hentai :]

MesajSubiect: Re: Bleach   6/28/2010, 05:09

momentan e la sezonu 15 looove
eu sunt la 10, respectiv episodu 195 looove
curand pe la 200 [asta e alta problema]

e genial, chiar ar trebui sa te uiti looove

_________________
*Best Prose Author*Chiar daca prin artă nu-ţi poţi câştiga traiul, arta face ca viaţa să merite trăită. Transformă foamea în trăire. Transformă griji, necazuri, o viaţă altfel pustie în ceva demn de trăit. Dă viaţă vieţii.
JOHN SLOAN
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://green-blood.forumz.ro
literarry isane
Moddie fan-fic
avatar

Mesaje : 340
Puncte : 3613
Data de inscriere : 23/02/2010
Varsta : 25
Localizare : intr-un nor de fum..

MesajSubiect: Re: Bleach   6/28/2010, 05:41

O sa ma uit cand v-oi avea timp si cred ca in viitorul apropiat;cum am mai spus din ce am vazut pare foarte interesant si un anime cu o "poveste" buna.

Fata de alte animeuri nu are chiar atat de multe episoade,dar tinand cont ca e on-going nu cred ca se va termina repede.Si cand o sa ma uit poate mai completez pe aici.

P.s.:merci Miss pentru informatii si ca m-ai lamurit cum e cu toate!:))

_________________
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
difficult.song
Moderator
avatar

Mesaje : 1470
Puncte : 4928
Data de inscriere : 17/10/2009
Varsta : 24
Localizare : Sub aripa unui inger intunecat si pe taramul unde pot respira numai vise. Si imi place aici :X

MesajSubiect: Re: Bleach   9/18/2010, 05:58

datorita TIE TIE TIE [adminu meu favorit :))] m-am apucat si eu de bleach :X:X:X e frum
sunt la episoduuuul 65 :)) e super, e dragut e toate cele :X multam >Very Happy<

_________________


Soarele rasare dimineata.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://strange-song.blogspot.com/
Strawberry Delight!
Admin
avatar

Mesaje : 1746
Puncte : 5236
Data de inscriere : 14/10/2009
Varsta : 23
Localizare : dark side. we have hentai :]

MesajSubiect: Re: Bleach   9/18/2010, 06:01

ah ma bucur ca-ti place ada :*
eu sunt la zi, 288 parca. mai am un film si 2 ova-uri dar nu vreau sa le vad acum, imi pastrez rezervele :))

_________________
*Best Prose Author*Chiar daca prin artă nu-ţi poţi câştiga traiul, arta face ca viaţa să merite trăită. Transformă foamea în trăire. Transformă griji, necazuri, o viaţă altfel pustie în ceva demn de trăit. Dă viaţă vieţii.
JOHN SLOAN
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://green-blood.forumz.ro
blind

avatar

Mesaje : 26
Puncte : 3048
Data de inscriere : 09/10/2010
Varsta : 23
Localizare : Leipzig

MesajSubiect: Re: Bleach   10/13/2010, 04:16

Am vazut cateva episoade , e destul de dragut dar nu m a atras cine stie ce ;/
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Bleach   

Sus In jos
 
Bleach
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Green Blood :: Community :: Anime&Manga-
Mergi direct la: